Jump to content

need a gutshot of a fuzz factory


t_e_l_e

Recommended Posts

  • Members

the green wire with the label J4 on the circuit board of my fuzz factory came loose, and i don't know where i should solder it on the 3dpt switch.

the bypassed signal is fine, but i get no sound when its on.

 

i tried the search function, but i can't find the gutshot thread a couple of weeks ago.

 

plz help me fix my fuzz factory, thx

Link to comment
Share on other sites

  • Members

 

Here's some Fuzz Factory gut shot's from the ZVEX Forum.

 

thx,

i also found the thread here

http://acapella.harmony-central.com/forums/showthread.php?t=1781945

 

it has the same pics, as the zvex forum. but the have a different switch, but with the open wire and testing i think i know now where to solder it on.

it strange cause i can't see where it came loose.

 

also strange is that i can't find this thread with the search function "GUT SHOT" as search term as it has it in the title. had to go to bieke's profile and see al posts of him to find it

Link to comment
Share on other sites

  • Members

not sure if you fixed it yet but here anyways

FFinsm.jpg

 

thx ned, thats exactly the picture, which makes it sure that i fixed it right :)

 

the green wire which goes from the input plug to the circuit board came lose. i soldered it again on the input plug and now it works fine again.

 

thx for your help stompbox man and ned

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...