Jump to content

Weird Issue with Russian Big Muff


munizfire

Recommended Posts

  • Members

Hey guys!

Here I am with more questions for you guys :lol:

 

I just got a Russian Big Muff in a trade (yesterday), but I got to test it today.

 

Issue? Well, if I put it in the FX Loop, it works (sounds fugly, but it works) BUT when I place it in front of the amp, it doesn't work :freak: If it's turned off, the guitar can be heard perfectly, but when I turn it on, no sound comes thru it :confused:

 

 

help me HCEF

Link to comment
Share on other sites

  • Members

how are you powering it?

 

tried with battery and power supply (both the battery and the PC worked on my MXR OD and on the TCE HoF)

 

If by reversed input/output you guys mean that they are placed on an inverted order, I know, the 'labels' tell me so :lol:

But If you mean reversed like in the PCB, then how come it works on the FX Loop?

 

 

oh BTW, it wont work in front of the Triple Rec nor in any of my 2 Kustom Defenders

Link to comment
Share on other sites

  • Members

Yeah, those sovteks are {censored}ing weird.

 

Sometimes I'll step on mine and it'll work perfectly... other times it will sound like Niagara Falls is pouring out of my speaker while some {censored}ed up talk radio station comes through faintly.

 

Their real pieces of {censored} those sovtek muffs. Sound awesome though.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...