Jump to content
Sign in to follow this  
Zephyr737X

Laney Lionheart channel change popping

Recommended Posts

Hey guys I've got a Laney Lionheart Lt-20 head and cab and every so often when i change the channels on the amp i got a pop sound. This mostly happens when i am changing from the drive to the clean channel. Any ideas on what it could be the amp is relatively new and has been doing it pretty much since i got it new a few months ago.

 

Cheers

 

Tom

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey guys I've got a Laney Lionheart Lt-20 head and cab and every so often when i change the channels on the amp i got a pop sound. This mostly happens when i am changing from the drive to the clean channel. Any ideas on what it could be the amp is relatively new and has been doing it pretty much since i got it new a few months ago.


Cheers


Tom

 

Great amp, btw...

 

 

Wish I could help, but the best I can do is bump her for ya!

Share this post


Link to post
Share on other sites

The pop has happened to me for several of my amps. I think nothing of it. You only hear it at low volumes. PM James Peter I remember reading a post of his explaining why one of his amps pop when changing channels.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The pop has happened to me for several of my amps. I think nothing of it. You only hear it at low volumes. PM James Peter I remember reading a post of his explaining why one of his amps pop when changing channels.

 

thanks i might just do that

 

does anybody else have any ideas or experience with these amps?

Share this post


Link to post
Share on other sites

My Lionheart combo got the same pop when switching to clean from drive.

 

do you still have yours or has the problem gone away?

 

lol my pop is the other way around from drive to clean

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mine pops when you switch from drive to clean. You don't notice it at gig volumes. Its quite common for amps to do this and nothing to worry about.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mine pops when you switch from drive to clean. You don't notice it at gig volumes. Its quite common for amps to do this and nothing to worry about.

 

cheers dude lol im glad i thought one of the tubes had gone bad!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...