Harmony Central Forums
Announcement
Collapse
No announcement yet.

"HTTP 400 error- Bad Request"??

Collapse



X
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • "HTTP 400 error- Bad Request"??

    Whenever I reply to a thread, make a new thread, or click on a thread title in the "Lastest Post/Thread" column on the forums page, I get this wierd "Error 400- Bad Request" error .







    Please don't bag me for using IE. It's only because I'm viewing Harmony Central from work (where I live for 2 weeks at a time), and they're too thick install Firefox .
    Originally Posted by Spacehog26


    Sonic Maximisers are...the musical equivalent
    of a turd polisher.




    "This isn't 4chan you idiot"- anon.






    Originally Posted by lfrz93


    btw petejt,
    is that you in your avatar?









    Originally Posted by petejt







    -----
    My list of gear is here
    Mesa/Boogie Mob

  • #2
    The forum doesn't like you. I don't like you either. You just watch yourself. We're wanted men. I have the death sentence on twelve systems.


    (Ah. Quotes).

    I had a similar message appear at random over the last week since I installed Skype so I could talk to a friend in the US. This error was very annoying and totally disappeared once I'd uninstalled Skype. I'm guessing Skype isn't a feature of your work computer so I'd only suggest there's maybe a security setting that doesn't let a guy post on a hot-moving forum like this. Clearly you should try downloading porn at work to see if it is a security filter setting issue
    Excellent deals done: cmloeffler - GDan - mr benn - kpd78 - ArrMatey - Melx - Daryl Chaney - rememberduane - Barnaby, Hardly - Kid_A - plecoman - mattybigfro - Loobs - Hanglow - Free The Guilty - gjhardwick - Tengo - hangwire - Ancient Mariner - Headlow - ZoomRMC - uncle psychosis - daysofspeed - chisa - JBJ - Mozart82 - Rogsrevenge - theboywho - SG1 - Cirrus - Kayzer - Teahead - AF-100 - stella_blues - woolyh -

    Comment


    • #3
      Mine's been doing it too for the last week or so. Very annoying.
      I got soul, and I'm superbad!

      Comment


      • #4
        There, see? Did it again.
        I got soul, and I'm superbad!

        Comment


        • #5
          Sometimes I get this happening -



          Never had what you're describing though, Pete.
          Good deals with these guys..

          Comment


          • #6
            yeah, I get an error when clicking on "go to first new post"

            Comment


            • #7
              Have a gander at this link. Anythign here seem familiar?

              http://www.tweaksforgeeks.com/internet/2008/01/http-error-400-when-loading-sites-like-hotmail-and-msn
              Excellent deals done: cmloeffler - GDan - mr benn - kpd78 - ArrMatey - Melx - Daryl Chaney - rememberduane - Barnaby, Hardly - Kid_A - plecoman - mattybigfro - Loobs - Hanglow - Free The Guilty - gjhardwick - Tengo - hangwire - Ancient Mariner - Headlow - ZoomRMC - uncle psychosis - daysofspeed - chisa - JBJ - Mozart82 - Rogsrevenge - theboywho - SG1 - Cirrus - Kayzer - Teahead - AF-100 - stella_blues - woolyh -

              Comment


              • #8
                I had a similar message appear at random over the last week since I installed Skype so I could talk to a friend in the US. This error was very annoying and totally disappeared once I'd uninstalled Skype. I'm guessing Skype isn't a feature of your work computer so I'd only suggest there's maybe a security setting that doesn't let a guy post on a hot-moving forum like this. Clearly you should try downloading porn at work to see if it is a security filter setting issue


                lol @ first part.



                They SHOULD install Skype at work-they'd save a fortune in satellite phone bills!


                I never used to have this problem at work before. I guess something might be mucked up since. I don't want to try downloading porn- because our phone & internet bill is so big due to our isolation, everything does get watched . I don't care about getting busted for Harmony Central though- since the stuff I've discussed on these forums and bought, gets delivered to my work's office anyway- so they know what its about.


                Thanks for your help, I appreciate that guys.
                Originally Posted by Spacehog26


                Sonic Maximisers are...the musical equivalent
                of a turd polisher.




                "This isn't 4chan you idiot"- anon.






                Originally Posted by lfrz93


                btw petejt,
                is that you in your avatar?









                Originally Posted by petejt







                -----
                My list of gear is here
                Mesa/Boogie Mob

                Comment


                • #9
                  I do think it's to do with the security settings on IE. You find some automatic updates screw your computer. I recently reformatted my hard drive, reinstaleld XP and tried Service Pack 3. Big mistake. SP3 is arse. Then when you diinstall SP3, you're missing bits of SP2 so I reinstalled again and then had to change all my settings again.
                  Excellent deals done: cmloeffler - GDan - mr benn - kpd78 - ArrMatey - Melx - Daryl Chaney - rememberduane - Barnaby, Hardly - Kid_A - plecoman - mattybigfro - Loobs - Hanglow - Free The Guilty - gjhardwick - Tengo - hangwire - Ancient Mariner - Headlow - ZoomRMC - uncle psychosis - daysofspeed - chisa - JBJ - Mozart82 - Rogsrevenge - theboywho - SG1 - Cirrus - Kayzer - Teahead - AF-100 - stella_blues - woolyh -

                  Comment













                  Working...
                  X