Harmony Central Forums
Announcement Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Cubase LE 5 major issue (I have no hope)

Page Title Module
Move Remove Collapse







X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Cubase LE 5 major issue (I have no hope)

    Please guys, if you solve me this one you're like so ballers.

     

    my Problem: Cubase doesn't have output, sometimes it has but when I switch VST it gets stuck and crash or just still no sound at all. When I press record it all works, MIDI recieves and what not. But when I playback the recording still no sound. I deleted all my VST, Deleted Cubase, formatted the entire Cubase thing with a legit Cubase LE 5 I have (I have a Lexicon Alpha, still when using it and when not using it I get the same results).

     

    This is the weirdest problem I encountered... I just opened up my comp after not using it for a few days and this problem was there out of the blue.

     

    Halp

    Steinway Essex Piano, Yamaha KX5, Hawaii Kai Ukulele, Hohner Melodica and Harmonica.

  • #2

    Update: I got it fixed!!

     

    removed all asio/asio4all/alpha asio drivers and redownloaded everything. Like a charm

    Steinway Essex Piano, Yamaha KX5, Hawaii Kai Ukulele, Hohner Melodica and Harmonica.

    Comment


    • WRGKMC
      WRGKMC commented
      Editing a comment

      You want only 1 ASIO driver for your interface. Also ASIO 4 all is a beta driver used to run windows sound cards as a work around which could have been your issue. I suggest only using the driver that comes with your interface, Cubase and any other DAW can become confused if you have multiple drivers pn there and pick the wrong one.

       

      As with all DAW's keep it clean and mean and you wont have problems.

Working...
X